InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Les obres de Can Dotras s’iniciaran al gener del 2022

Les obres de Can Dotras són una de les principals inversions dels pressupostos de Montmeló. El ple ha aprovat els comptes que preveuen que les obres s’iniciïn al gener. L’oposició hi ha votat en contra per no estar d’acord en tots els punts presentats.

Al gener es començarà la construcció de la nova residència. Això és possible gràcies a una modificació del pressupost d’aquest any de 625.000 euros. Per altra banda, el pressupost per a l’any vinent també preveu la base d’execució, la plantilla i llocs de treball de Can Dotras.

Encara que tots els partits estan d’acord en aquest punt, Fem Montmeló i Canviem Montmeló han votat en contra del pressupost. El portaveu Pep Benach ha expressat el seu malestar perquè no han aprovat totes les propostes presentades pel seu partit.

Marcel Comas, portaveu de Canviem Montmeló també ha tingut un discurs similar, justificant que algunes de les seves propostes no s’han escoltat

El pressupost per l’any 2022 ha incrementat gairebé 1 milió d’euros respecte a l’any passat. El consistori comptarà amb 16 milions d’euros per a totes les propostes presentades, a banda de la construcció de la residència també es preveuen plans ocupació, accions socials, d’educació i formació.