Les obres de la carretera BV-5003 suposaran la integració d’espais ara aïllats del centre de Montmeló

Montmeló ja està treballant en la segona fase de la reurbanització de la carretera BV-5003 que travessa el municipi. Segons el previst, els treballs estarien acabats abans del maig i estan cofinançats per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. La Diputació aporta prop de 850.000 euros mentre que el consistori montmeloní hi destina 100.000.

Els primers treballs de la segona fase d’urbanització de la carretera BV-5003, la que travessa Montmeló, consisteixen en aixecar el paviment i arranjar els subministraments com l’aigua en el carrer Folch i Torres. Les obres es fan al Barri del Piquet, un dels sectors més antics de Montmeló. De fet no s’havia fet cap actuació des de l’inici de la democràcia. El projecte engloba els entorns del camp de futbol i l’església, ara aïllats del municipi. Les obres han provocat l’eliminació d’algunes places d’aparcament. L’Ajuntament ja treballa per solucionar aquesta afectació als veïns.

El projecte de reurbanització de la carretera BV-5003 és fruit de l’acord arribat l’any 2015 entre l’Ajuntament de Montmeló i la Diputació de Barcelona. Ara la titularitat de la carretera el seu pas per Montmeló és municipal.

 

Notícies relacionades:
La segona fase d’urbanització de la carretera BV-5003 començarà al novembre

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail