InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Les obres de la Residència i Centre de Dia de Montmeló es reprendran l’1 de juliol

Dificultats a Montmeló pel que fa a la construcció de la nova residència. A hores d’ara, les obres estan aturades perquè l’empresa que les estava duent a terme ha fet fallida. Tot i això, des de l’Ajuntament es mostren optimistes i consideren que l’equipament entrarà en funcionament al segon trimestre de l’any vinent i no a principis d’any com es preveia en un inici.
Les obres de la futura Residència i Centre de Dia de Montmeló estan aturades. La fallida de l’empresa, Abolafio Construccions, ha deixat l’edifici a mig construir. L’empresa vallesana ha entrat en concurs de creditors, i l’Ajuntament de Montmeló s’ha vist obligat a fer un nou procés administratiu per fer la cessió de les obres a una altra empresa. Els treballs es reprendran el pròxim 1 de juliol i aniran a càrrec d’Aralia.

El nou contracte també inclou una pujada del cost total de l’obra de 275.000 euros per l’encariment actual dels materials constructius. Aquest increment del projecte també estava previst amb la constructora anterior.

Tot i aquest endarreriment per l’aturada de les obres durant un mes, l’Ajuntament de Montmeló preveu mantenir el calendari d’obertura de la nova Residència i Centre de Dia, i espera que entri en funcionament al segon trimestre de 2023.