Les obres de les noves dependències de la Policia Local de Parets a la zona Iveco començaran al gener

Les obres de les noves dependències de la policia local de parets a la zona IVECO començaran a principis d’any i es calcula que després de l’estiu ja es pugui fer el trasllat. L’actual equip de govern però ha decidit aplicar alguns canvis al projecte previst per l’anterior govern socialista. Aquest matí s’ha fet una visita al local.

En aquest espai ara diàfan, en un dels locals de la zona IVECO, és on s’ubicarà la Policia Local de Parets. Comptarà amb 305 metres quadrats distribuïts entre la primera planta i la planta soterrània. La nova comissaria compartirà edifici amb altres serveis municipals.

El nou equip de govern ha decidit no traslladar a aquest edifici l’Oficina d’Atenció Ciutadana com havia previst l’anterior govern socialista. Sí que mantenen però, el trasllat aquí del Jutjat de Pau. A la primera planta d’aquest local també ubicaran l’SLOP i una sala polivalent per les entitats.

Les obres tenen un cost de 800,000 euros i el projecte està adjudicat a l’empresa Barnasfalt. Tot i que l’actual equip de govern no era partidària del trasllat de la policia local a la zona iveco, finalment han decidit tirar endavant aquest projecte pels costos que suposava rescindir l’adjudicació feta.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail