Les obres del centre polivalent ‘La Vinya’ de Martorelles es reprendran el mes que ve

Les obres per construir el centre polivalent La Vinya de Martorelles es tornaran a reprendre el mes que ve. Això serà possible perquè l’Ajuntament de Martorelles ha aprovat l’adjudicació de les obres a l’empresa Certis. Està previst que la durada dels treballs sigui de sis mesos.

Les obres de construcció del centre polivalent La Vinya es reprendran el mes que ve. L’Ajuntament de Martorelles ha aprovat l’adjudicació de les obres a l’empresa Certis. Es té previst que els treballs tinguin una durada de sis mesos i el cost dels treballs és de gairebé 2.400.000 euros.

Aquest punt del ple s’ha aprovat amb el vots a favor de l’equip de govern. Els 3 grups de l’oposició s’han abstingut. Consideren que l’equipament és necessari pel municipi però demanen fer un seguiment acurat de les obres.

La primera pedra d’aquest equipament es va posar a principis de 2019. Però els treballs es van aturar el gener de l’any 2020 per errors en la redacció del projecte. Dos anys i mig després es podran reactivar els treballs per la construcció del centre Polivalent ‘La Vinya’.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail