Les obres del tercer carril de la C-17 començaran passat Setmana Santa

Les obres del tercer carril de la C-17 a l’altura de Parets començaran passat Setmana Santa. Segons el previst, els treballs es licitaran a principis de l’any vinent i s’allargaran un any i quatre mesos. El projecte també inclou una millora en la il·luminació.
La poca il·luminació de l’accés a la C-17 des de Parets ha estat una queixa històrica de l’Ajuntament paretà cap a la Generalitat. Finalment, el govern català inclourà millores a l’enllumenat en aquest tram que connecta amb el nucli antic del poble. Aquests treballs formaran part de l’ampliació del tercer carril de la C-17. Uns treballs que començaran passat Setmana Santa.

Paral·lelament, el projecte per ampliar la C-17 també inclou una passera que connectarà aquesta zona del poble amb el carrer de Can Gurri, passant per darrere de la Masia de Can Volard. Aquesta actuació, però, encara s’està detallant.

Els treballs per ampliar la C-17 entre Parets i Mollet s’allargaran prop de 16 mesos. Un cop s’acabin aquestes obres s’iniciaran els treballs corresponents al mateix tram en direcció nord.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail