Les obres per descongestionar la rotonda del Decathlon podrien estar acabades a finals de l’any vinent

Actualment si volem agafar la C-17 des de Mollet hem de fer la rotonda de La Vinyota i, un cop l’hem passat, incorporar-nos a la carretera. El nou projecte de la Generalitat permetrà fer aquesta incorporació a través d’un ramal paral·lel a la rotonda. D’aquesta manera els vehicles no hauran de passar-la obligatòriament. Aquesta mateixa situació es donarà en la direcció contrària per aquells vehicles que entren a la C-17 provinents de Martorelles. L’objectiu de la Generalitat és rebaixar substancialment el nombre de vehicles que facin la rotonda per evitar els embussos actuals.

A banda, aquesta rotonda també guanyarà un carril més en els dos accessos per tal de facilitar la incorporació dels vehicles. Les obres començaran a principis de l’any vinent i s’allargaran prop de nou mesos. Un període on la circulació es veurà afectada per les obres.

El projecte també recull la creació d’una nova rotonda a l’entrada del polígon de Martorelles. Aquest element permetria rebaixar el volum de vehicles que circulen pel polígon.

Gràcies a aquesta disminució de vehicles, l’Ajuntament preveu fomentar la mobilitat pel polígon martorellenc en bicicleta i patinet.

 

Notícies relacionades:

La Generalitat contempla construir un segon carril al c. Can Flequer per millorar la mobilitat a la rotonda de La Vinyota

Territori farà una nova rotonda per facilitar l’accès al polígon de Martorelles

Primer esbós per descongestionar la rotonda del Decathlon de Mollet

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail