Les obres per reformar el pavelló de Riera Seca de Mollet començaran aquest estiu

Aquest estiu començaran les obres de la reforma integral del pavelló de Riera Seca de Mollet. Els treballs de la primera fase tindran una durada d’entre 3 i 4 mesos i disposen d’un pressupost de gairebé 1 milió d’euros. Amb aquest projecte l’equipament serà molt més accessible i, alhora, sostenible.

Així és com està, actualment, la façana del pavelló de Riera seca… i així és com quedarà un cop s’hagi fet les obres de millora de la instal·lació. Els treballs significaran una reforma integral d’aquest pavelló. Fins i tot la façana principal es desplaçarà uns metres per tal de guanyar espai a l’interior. Entre els treballs també destaquen els que es faran a la coberta, a la pista poliesportiva, a les grades i la millora de la il·luminació entre d’altres.

Amb aquest projecte el pavelló també serà més accessible i més sostenible. Els treballs començaran aquest estiu i la primera fase tindrà una durada d’entre 3 i 4 mesos amb un cost de gairebé un milió d’euros. Les obres se centraran, primer, en la pista, per tal que les entitats puguin reprendre l’activitat com més aviat millor.

Mentre durin els treballs les entitats utilitzaran la pista exterior o s’utilitzaran instal·lacions d’altres municipis. El projecte també preveu la remodelació de l’exterior del pavelló.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail