EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Les opcions d’ascens del Mollet HC femení es compliquen després d’empatar contra el Cerdanyola

El Mollet HC no podia començar millor el seu compromís contra el Cerdanyola. Quan encara no s’havia disputat el primer minut de partit les molletanes han marcat l’1 a 0. L’equip que dirigeix Rafa Trillo ha signat uns bons minuts i fins i tot hauria pogut ampliar el marcador en diverses ocasions. El segon ha arribat a l’equador de la primera meitat. I una acció de contraatac molt ràpida del Mollet els ha permès fer el 3 a 0 quan faltaven 10 segons pel descans.

A la segona meitat la truita s’ha girat. Un mal rebuig defensiu ha permès al Cerdanyola retallar diferències quan s’havien jugat 2 minuts de la represa. El Mollet ha intentat aguantar l’embranzida de l’equip del Vallès Occidental. Però tota la feina s’ha esfumat en el tram final. Dues dianes en dos minuts ha deixat a l’electrònic el 3 a 3 definitiu.

Amb aquest empat les opcions d’ascens es compliquen pel Mollet Hoquei Club. Aquest dissabte, a tres quarts de 8 del vespre, les molletanes reben a l’Horta conjunt de la zona mitja baixa de la classificació.