Les perruqueries del Baix Vallès, en estat d’alerta

La decisió inicial del govern de l’estat d’incloure les perruqueries dins dels establiments permesos perquè poguessin obrir va generar dubtes i malestar en el sector. Sobretot per la manca d’informació per oferir la màxima seguretat

El sector s’ha unit davant d’aquesta situació i, finalment, el govern espanyol ha fet la modificació corresponent per decretar la prohibició de l’activitat comercial de les perruqueries. Una de les raons ha estat no poder oferir les mesures de seguretat correctament tant pels clients com pels mateixos professionals.

Tot i això, el sector s’ha ofert per si alguna persona necessita els seus serveis per una urgència. Per això, en moltes perruqueries han deixat a les seves persianes, aquests cartells, amb el número de contacte.

Els professionals de la perruqueria són un col·lectiu més que s’uneixen per considerar que estem vivim una situació d’emergència sanitària. Així i tot, aquest sector ha estat un dels que ha patit en els darrers anys a causa de l’increment de l’IVA que es va pujar al 21% en considerar que és un article de luxe.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail