Les piscines exteriors del CEM Les Vernedes de Montornès obren les portes dues setmanes abans

Des d’avui, les piscines municipals exteriors de Montornès ja estan obertes. Enguany l’obertura s’ha avançat respecte de les temporades passades. Un primer dia que ja ha comptat amb un bon nombre de visitants.

Aquest és l’aspecte que ha lluït la piscina municipal de Montornès el dia de la seva obertura. El Complex Esportiu de les Vernedes ha decidit obrir les portes de la instal·lació dues setmanes abans que els anys anteriors. Després d’analitzar les passades temporades d’estiu, s’ha observat que els usuaris prefereixen anar a la piscina la primera setmana de juny abans que la primera de setembre, unes dates on l’afluència de persones baixava notablement.

Les altes temperatures de les darreres setmanes han provocat que grans i petits ja tinguessin ganes de llençar-se a l’aigua.

Com a novetat d’aquest any, el Complex ha incorporat una grua per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda i una cadira de rodes perquè aquestes persones puguin fer ús de les dutxes. Els usuaris podran gaudir de la piscina Municipal de Montornès fins al 28 d’agost.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail