Baix VallèsInformatiuMunicipisNotícies

Les reserves de viatges augmenten a les agències del Baix Vallès

Primera Setmana Santa en dos anys en que les agències de viatges del territori estan registrant activitat. Segons els touroperadors del Baix Vallès, els números tornen a ser similars als de 2019.

Les Agències de viatges veuen com l’aixecament de la majoria de restriccions de la covid 19 ha fet incrementar dràsticament les reserves de Setmana Santa. Deixant enrere dos anys molt durs pel sector turístic. Els destins més demanats pels baix Vallesans per aquests dies de vacances són molt variats: Des de llocs de costa més propers fins a viatges per ciutats Europees o destinacions més llunyanes.

Les Agencies de Viatges han notat un canvi dràstic pel que fa a la demanda de Setmana Santa, però també ja estan notant un augment de les vendes de cara a les vacances d’estiu, amb xifres similars a les de 2019.

Tot i la recuperació d’aquest sector, el turisme encara es veu afectat per la situació Global. Per una banda, alguns destins d’Àsia estan més limitats al turisme per culpa de les restriccions del coronavirus, i per l’altra, la Guerra d’Ucraïna també restringeix els viatges als països en conflicte. Finalment, l’encariment dels combustibles també està afectant els preus d’alguns vols.