Les sol·licituds d’ajudes han incrementat arran de la pandèmia

La feina de la Creu Roja de Mollet-Baix Vallès es va incrementar un 70% a l’inici de la pandèmia. Va haver d’aturar tots els projectes i centrar-se només en les donacions d’aliments. El confinament ha provocat una crisi econòmica a causa de la pèrdua de molts llocs de treball, i moltes famílies s’han vist greument afectades.

La majoria de voluntaris són majors de 65 anys, per tant, persones de risc, i no van poder treballar durant els primers mesos de confinament. Per sort, hi va haver ciutadans que van oferir la seva ajuda.

Càritas Mollet també va notar un fort increment de sol·licituds d’ajudes. És per això, que Creu Roja, Càritas i l’Ajuntament de Mollet, van unir les forces per poder arribar a totes les famílies.

A Càritas Montornès també s’ha notat un increment de feina, sobretot, a l’inici de la pandèmia. Encara que sigui una situació greu, des de les associacions intenten quedar-se també amb el punt positiu, com és la solidaritat.

De mica en mica, Creu Roja i Càritas comencen a recuperar la seva activitat habitual, i ja poden oferir altres serveis a banda dels aliments.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail