Les ulleres de sol, importants per protegir els ulls d’adults i nens

Els ciutadans cada vegada més prenen més consciència de la importància de protegir els ulls davant la intensitat del sol de l’estiu més enllà de les modes i les tendències. Són una forma de protegir-nos dels rajos solars, perquè, tal com passa amb la pell, ens poden causar danys irreversibles, en aquest cas, en la visió.

L’estiu és una de les èpoques de l’any que les òptiques del territori registren més vendes d’ulleres del sol.  Els professionals recomanen posar-se les ulleres de sol un cop sortim de casa i portar unes que estiguin homologades perquè així ens protegirà més la visió. Consideren que és important dur-les de dia en les activitats diàries que realitzem com conduir o passejar, entre altres. També s’ha de tenir en compte diferents aspectes a l’hora de comprar unes ulleres de sol, com és la protecció dels vidres o si són per fer esport. 

També recomanen que els infants utilitzin ulleres de sol perquè el seu cristal·lí és més immadur i més transparent que el dels adults. Això provoca que deixi passar una major quantitat de rajos solars. 

Les ulleres de sol deixen de ser un complement i s’han convertit en un element important per fer-les servir durant tot l’any, però especialment a l’estiu, quan els rajos de sol són més potents i poden ser més perjudicials per als nostres ulls.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail