Les voluntàries del ‘Cuidem-nos Montornès’ elaboren gairebé 6.000 peces de material sanitari

L’Aurora és una de les voluntàries del projecte cuidem-nos Montornès i confecciona bates i mascaretes. Diu que s’ho ha pres com un treball, comença a les 9 del mati i acaba amb els aplaudiments de les 8 del vespre. Assegura que és la manera que ha trobat per ajudar en aquesta crisi sanitària. Ara està fent bates de plàstic. I en comptes de cosir-les les confecciona amb una planxa.

Cada voluntària deixa el material ja confeccionat a la farmàcia més propera al seu domicili i la brigada de Montornès el recull per portar-lo a centres sanitaris. La brigada municipal també s’encarrega de portar el material per confeccionar a cada voluntària. Però el projecte “Cuidem-nos Montornès va molt més enllà per tal d’ajudar a una vuitantena de veïns del poble que ho necessiten.

Fins ara una quarantena de voluntàries de Montornès ja han elaborat 2.500 pantalles facials, 1.200 bates i 2.000 mascaretes. Tot aquest material sanitari s’ha enviat tant a l’hospital de Granollers, com al de Mollet i a residències de gent gran.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail