L’Escola Can Vila de Mollet adapta la seva activitat a la nova situació

Són alumnes de l’escola Can Vila de Mollet que s’encarreguen de cuidar el galliner que hi ha en el centre. Més enllà de donar el menjar als animals, darrere d’aquest projecte pedagògic hi trobem el treball de la responsabilitat o les matemàtiques entre altres assignatures. L’escola també s’ha adaptat a les noves mesures sanitàries a causa de la pandèmia, sobretot perquè alguns dels alumnes s’inclouen dins dels col·lectius de risc. L’exterior de les instal·lacions del centre permet fer els projectes que des de fa uns anys es va iniciar com el de jardineria o el d’horticultura.

En aquest inici de curs l’esforç del professorat s’ha centrat en la creació de grups bombolla. Malgrat la incertesa s’ha desenvolupat sense incidències ni confinaments d’aules.

Pels alumnes i les famílies ha estat molt important tornar a l’escola després de set mesos sense poder fer-ho. Molts enyoraven els companys i alguns desitjaven tornar a fer música.

Com en tots els centres educatius, les mesures sanitàries són presents en tot moment, i sobretot a l’entrada i sortida de l’escola.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail