L’Escola de Música i Dansa de Mollet prepara un nou curs amb 120 alumnes

Les alumnes de l’Escola de Dansa de Mollet estan preparant-se per tornar a la rutina acadèmica. El centre reprèn les classes el pròxim 12 de setembre i durant aquests dies, s’estan formalitzant les darreres inscripcions. Enguany es formaran prop de 12 grups amb més de 120 alumnes. Des del centre animen a tota la ciutadania de Mollet i rodalies a provar aquesta disciplina, sobretot, pels beneficis que presenta. A banda del coneixement corporal i la salut física, la dansa també presenta diferents beneficis més profunds.

Els alumnes de l’escola de Dansa treballen en dos espais diferents, l’aula dels miralls i també l’escenari, per tal d’assajar en un entorn real d’actuació amb més espai per practicar. Al llarg de l’any, l’escola duu a terme diferents actuacions i col·laboracions amb altres entitats del territori. Això só, fugint de la competitivitat entre alumnes.

En els darrers anys, l’escola també s’ha plantejat el repte d’arribar al públic masculí. Els nois encara representen un percentatge molt petit dels alumnes de l’escola de dansa de Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail