L’Escola d’Hoteleria de Montornès organitza un tast de vins per potenciar la DO Alella

L’Escola D’hoteleria del Vallès Oriental, ubicada a Montornès, ha organitzat un tast de vins per a potenciar la Denominació d’Origen Alella. En aquesta tercera edició de l’Enotast, s’ha volgut fer èmfasi en els cellers més pròxims.
La nova creació del Celler de Can Roda de Martorelles, l’Elles, un escumós rosat, ha estat una de les 4 propostes del Tast de Vins organitzat a Montornès. L’escola d’Hoteleria del Vallès Oriental ha acollit un tast de vins centrat en la Denominació d’Origen Alella, la pansa blanca i la garnatxa han estat dues de les variacions de raïm estrella de la jornada, ja que són les especialitats del territori. En els darrers anys, la producció d’aquesta DO no ha deixat de créixer en quantitat i qualitat.

A banda del vi, els participants també han pogut gaudir de diferents plats que han preparat els alumnes de 2n de cuina de grau mitjà del centre. Un exercici per posar a prova els seus coneixements i buscar maridatges innovadors.

Aquesta és la tercera edició de l’Enotast que acull l’escola d’hoteleria. A banda de Can roda, també s’han tastat vins dels cellers Altaalella, Pensa i Buquet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail