L’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental escalfa els fogons de cara a La Remençada amb menús medievals

L’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental es prepara per a la Remençada i aquesta setmana i la vinent els seus alumnes estan elaborant un menú medieval inspirat en el musical històric de Montornès que tindrà lloc el pròxim 1 de juny.

El Restaurant Pedagògic el Molí de Montornès ofereix aquests dies un menú degustació de cuina medieval. Per això tots els ingredients amb els que cuinen la vintena d’estudiants del cicle formatiu de cuina i gastronomia són de l’edat mitjana.

El menú inspirat en el gran musical La Remeçanda inclou 8 plats. Des de bunyols de carxofa, brou vegetal o ametllat, passant per pollastre de pagès fins a les postres: pastís de llimona d’aquell temps.

Després de l’èxit de l’any anterior, l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental torna a escalfar fogons de cara a la Remençada amb aquesta proposta culinària.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail