CRAWLLInformatiuMunicipisNotíciesParets del Vallès

L’Escola Maria Grever de Parets organitza un Silent Fest familiar

El volum de la música sovint pot ser un dels inconvenients que ens podem trobar quan s’organitza un festival de música. Fins i tot, per als mateixos assistents quan a vegades volen comunicar-se entre ells. A Parets, l’Escola Maria Grever ha posat en pràctica una iniciativa molt original que també ha tingut un important component inclusiu.

Es tracta d’un concert però silenciós. Silenciós per tothom qui no porti aquests auriculars. D’aquesta manera, tothom qui vulgui pot seguir l’actuació o també pot gaudir d’altres propostes. D’una banda, hi havia el duet Solum Room format per dos membres del conjunt Hiperacústica; un grup amb integrants que tenen síndrome de Williams.

A la Sala Basart també hi havia espai per la música electrònica amb propostes musicals dels integrants del programa Dj’s Inclusius de Parets. I, fins i tot, s’ha pogut veure en acció un DJ virtual.

Tot plegat es tracta d’un projecte inclusiu liderat per l’Escola Maria Grever de Parets pensat per cridar l’atenció de petits i grans.

A banda de l’escola paretana de música Maria Grever, en aquest festival silenciós, també hi participa l’associació de musico-terapeutes Amacat i l’Associació catalana de persones amb Síndrome de Williams.