L’escola Nicolás Longarón tanca definitivament les seves portes després de més de mig segle d’història

L’escola Nicolás Longarón ha fet final de curs i també ha posat punt i final a la seva història. Després de mig segle a Mollet, aquest centre educatiu abaixa la persiana definitivament.

Avui ha estat un dia molt emotiu per professors i alumnes del Nicolàs Longarón. Els sentiments s’han barrejat entre els joves, a l`hora de sortir, perquè d’una banda, comencen les vancaces i per l’altra aquest escola tanca definitivament.

La Carme Marco ha estat una de les professores de l’escola Nicolás Longarón des de l’any 1981 fins el 2012. Considera que aquest tancament és injust després de tota la lluita que s’ha fet durant anys, per aconseguir millores en aquest centre. Recorda que als anys 80 no tenien ni fotocopiadora.

Les famílies consideren injust el tancament d’aquesta escola. Durant anys els professionals docents han estat com una família

El curs vinent la quarantena d’alumnes estudiaran al Col·legis Nous. I en un dels dos blocs serà ocupat pels estudiants de batxillerat de l’institut Aiguaviva.
Després de mig segle d’història l’escola pública Nicolás Longarón tanca definitivament les seves portes.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail