L’Escola Palau d’Ametlla de Montornès obre les seves portes aquest dimecres


L’escola Palau d’Ametlla obrirà les seves portes aquest dimecres. Un edifici de dues plantes en forma de ‘L’ de prop de 3.000 metres quadrats de superfície. Ara queda un dia i escaig per enllestir el traspàs.

Els operaris enllesteixen els darrers detalls de la nova escola Palau d’Ametlla a Montornès. L’equipament educatiu entrarà en funcionament aquest dimecres quan els alumnes de primària creuaran per primer cop les seves portes. Deixaran enrere el seu antic col·legi per estrenar-ne un completament nou i molt més gran adaptat a les seves necessitats. També disposaran de la carpa polivalent El Sorralet que ara també donarà ús al centre escolar. De fet, també s’ha fet la darrera actuació per completar l’equipament polivalent.

Ara fa un any que s’iniciaven les obres de construcció de l’escola Palau d’Ametlla. El nou centre és un edifici de dues plantes en forma de ‘L’ de prop de 3.000 metres quadrats de superfície. El cost de l’obra és de 3 milions i mig i l’assumeix l’Ajuntament de Montornès.

 

Notícies relacionades:
La nova escola Palau d’Ametlla de Montornès podria estar operativa a principis d’any
La nova escola Palau d’Ametlla de Montornès ja té forma

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]