L’escola Palau d’Ametlla ja està a punt per obrir les portes als alumnes


La Generalitat ha donat el vistiplau oficial a l’escola Palau d’Ametlla de Montornès. A la signatura hi han assistit els tècnics municipals, l’empresa constructora, la direcció del projecte i un responsable d’obres dels serveis territorials de la Generalitat. La recepció final de l’obra però encara no s’ha dut a terme perquè encara resten alguns treballs per acabar. Com ara la tanca perimetral exterior, que de moment es provisional, l’accés lateral a la carpa polivalent el Sorralet o altres aspectes de funcionament intern del centre.

Recta final per estrenar l’escola Palau d’Ametlla. Mentre els serveis de neteja i els operaris treballen per deixar-ho tot a punt, el professorat del centre va acomodant-se als nous espais. Aquest dimecres 9 de gener aquests passadissos i aules ara buides cobraran vida perquè els 249 alumnes i els 20 docents de l’escola Palau d’Ametlla creuaran per primer cop les portes del nou centre escolar.

Amb la inauguració de l’edifici la comunitat educativa guanya molts serveis i espais necessaris pel funcionament normal d’una escola dels que abans no disposaven com serien l’aula de música, l’aula d’informatica, de psicomotricitat, la carpa polivalent o cuina propia pel servei de menjador. La construcció de la nova escola ha anat a càrrec de l’ajuntament de Montornès i ha tingut un cost de 3 milions i mig d’euros. Per tant, la propietat és municipal i pròximament formalitzaran la cessió d’ús a la Generalitat de Catalunya. A més, els alumnes de l’escola Palau d’Ametlla gaudiran d’un centre totalment avançat, amb aules adaptades tecnològicament i amb sistemes d’estalvi energètic i de confort.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]