L’estació de tren de Mollet Sant Fost podria ser accessible abans de l’estiu de 2023

L’estació de tren de Mollet Sant Fost podria ser accessible abans de l’estiu de 2023. Les obres per adequar l’equipament ja s’han adjudicat i, si tot va segons el previst, podrien començar a principis de l’any vinent.

Renfe destinarà 4.000.000 d’euros a millorar l’accessibilitat de l’estació de Mollet Sant Fost. Les obres començaran durant les pròximes setmanes i s’allargaran prop de 16 mesos. Els treballs serviran per construir un pas inferior amb ascensors, ampliar les andanes i millorar la il•luminació entre altres mesures. Per l’Ajuntament de Mollet, es tracta d’una molt bona notícia perquè en els últims anys Adif i Renfe han fet una inversió considerable a la ciutat.

Tot i això, des de l’Ajuntament molletà reconeixen que han de seguir treballant per eliminar les barreres arquitectòniques existents entre l’aparcament del cantó Besòs i les andanes. Una part d’aquest aparcament, però sí que es remodelarà en aquest pròxims treballs que ja estan adjudicats.

Un cop finalitzada aquesta obra, les dues estacions de Mollet seran plenament accessibles i permetran oferir un millor servei als usuaris del transport públic.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail