L’expansió de la 6a onada provoca una disminució del trànsit a les carreteres baixvallesanes

La C-33, una de les principals vies de comunicació amb Barcelona des del Vallès Oriental ha registrat una caiguda del trànsit de l’11% si es compara amb els dies previs a les vacances de Nadal. El Motiu? L’expansió de la sisena onada que està causant moltes baixes laborals, confinaments preventius i també més persones que han tornat al teletreball.

Segons les dades del Servei Català de Trànsit, les conseqüències de la variant òmicron en el volum de vehicles en la C-17 són encara més evidents. Si comparem el nombre de conductors que van circular per aquesta carretera, en el tram que creua el nostre territori, la setmana del 10 de gener amb la del 13 de desembre de 2021, podem veure que, aquests, han disminuït en gairebé un 18%.

El trànsit en els principals eixos viaris del Baix Vallès, cau encara més, aproximadament un 5% més de reducció, els caps de setmana. Unes dades que indicarien que la mobilitat no obligada s’ha reduït considerablement a causa de les restriccions imposades per lluitar contra la pandèmia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail