InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

L’explosió de sabors defineix les postres d’enguany de la Festa Major de Montornès

 

Cada any l’encàrrec és el mateix. Les penyes Bartomeus i Pere Antons demanen a la pastisseria Viñallonga les postres de la Festa Major de Montornès. Enguany, després de 8 edicions, el mestre pastisser Jaume Vinyallonga s’ha superat i ha tornat a innovar en la seva creació: un dolç que porta al darrere 10 elaboracions diferents. Una explosió de sabors que cal tastar per poder descriure-la i en la qual predominen els cítrics, pel joc amb el verd de Bartomeus i el groc de Pere Antons.

Les penyes montornesenques, molt satisfetes amb el resultat, es mostren agraïdes per aquestes postres especials, ja que és un exemple més de la implicació del comerç local amb les festes del poble.

L’Ajuntament també ha volgut estar present en aquest acte de revelació, que ha despertat molta expectació i que enguany ha tingut un to molt emotiu pel fet que es compleixen 50 anys de la inauguració d’aquest reconegut establiment de Montornès.

Aquestes postres es poden trobar des d’aquest divendres i fins passat festes a la pastisseria Viñallonga.