InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

L’exposició itinerant ‘Història de les mans’ arriba al Museu Abelló

L’exposició té com a l’element rellevant les mans i té com a objectiu reflexionar de com aquesta part del cos està vinculada a àmbits com la medicina, la comunicació o el poder entre d’altres. De fet,  aquesta exposició neix arran de la importància que van tenir les mans durant la pandèmia, quan tocar es va esdevenir una preocupació pels contagis. Ara descobrirem a través d’aquesta proposta artística la història de les mans i la nostra relació tàctil amb el món.  

El Museu Abelló acull l’exposició ‘Història de les mans’ on la comissària Alexandra Laudo vol fer reflexionar al visitant sobre la importància de les mans en àmbits com la comunicació, les cures o el poder. Una proposta artística que revisa a través de 25 obres la història cultural de les mans i la nostra relació tàctil amb el món. D’aquesta manera s’ha volgut crear un diàleg entre les obres d’artistes actuals i  una selecció de peces procedents de la col·lecció del Museu Nacional d’Art de Catalunya. 

En aquesta exposició del Museu Abelló s’ha convidat a l’artista baixvallesà Oscar Moya, qui ha presentat la proposta participativa ‘Connotacions’. Els veïns i veïnes del barri han participat escrivint frases extretes dels seus WhatsApp que estan exposades en aquesta sala. La proposta es complementa amb una instal·lació  l’espai públic. 

L’exposició ‘Història de les mans’ es complementa amb un seguit d’activitats tant pel públic familiar, adult o escolar a través de propostes com visites guiades, tallers o espectacles en el Museu Abelló.