L’Home dels Nassos tornar a visitar Mollet l’últim dia de l’any

Aquest és el moment de l’arribada de l’Home dels Nassos, un personatge que com marca la tradició visita la ciutat el concretament el 31 de desembre. El motiu, és acomiadar l’any amb una festa pels més petits. Enguany el grup d’animació Sona que Trona ha estat l’encarregat de fer ballar a tothom especialment l’home dels nassos. Una visita que cada any aconsegueix que més families participin en l’activitat.

Els Morats i Torrats són els encarregats d’organitzar aquesta activitat. Per les dues colles aquest és últim acte de l’any que organitzen i ja s’ha convertit una tradició dins el calendari de les festes nadalenques. Durant una estona els més petits han pogut ballar cançons tradicionals a ritme de rock. Però el moment més esperats pels infants ha estat el repartiment de caramels de la mà de l’Home dels Nassos.

El grup Sona que Trona animava als petits i a les famílies per rebre un dels personatges que només visita la ciutat últim dia de l’any. Es tracta de l’home dels nassos que un any més ha vingut a Mollet per acomiadar l’any.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail