L’Home dels Nassos visita Mollet convidat per les colles de Morats i Torrats

L’any no s’acomiada sense celebrar, abans, amb l’Home dels Nassos. I és que el 31 de desembre és tradició que els nens i nenes de Mollet surtin al carrer a buscar a l’home amb tants nassos com dies té l’any, una dita popular que fa confondre a la canalla. I és que de nas només en té un, com dies queden per acabar l’any. Però un de ben gros i monstruós, que espanta a més d’un.

I és que, tot i que l’home dels nassos els hi regala llaminadures, el seu aspecte estrafolari, fa desconfiar.

Però la vergonya desapareix quan és moment de passar-ho bé. Sobretot si es tracta de moure l’esquelet. Durant més de dues hores, la música no ha deixat de sonar al Parc de les Pruneres. Una festa popular que les colles dels Morats i els Torrats celebren que enguany s’hagi pogut recuperar amb certa normalitat, després d’anul·lar-se l’any passat.

Al so de rock and roll, l’home dels nassos
ha intentat seguir el ritme a la canalla. I de sorpresa, ens ha enxampat gravant amb la càmera Així que hem aprofitat per preguntar-li els seus desitjos pel nou any.

Doncs sí, salut és el que esperem que no ens falti aquest 2022, sobretot, perquè festes com aquesta es puguin tornar a repetir.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail