L’Hospital de Mollet amplia els seus serveis d’oftalmologia i geriatria per aquest 2020


L’Hospital de Mollet, el centre hospitalari que dóna servei a la majoria de municipis del Baix Vallès, ha anunciat diferents novetats de cara a l’any vinent. D’entre aquestes mesures, destaca que l’equipament ampliarà diferents espais per oferir un millor servei a la ciutadania.
L’activitat en el servei d’urgències de l’Hospital de Mollet ha crescut un 5%. La majoria dels casos són patologies comunes. Davant d’aquesta situació hi ha el projecte d’ampliació de l’àrea d’urgències en 300 metres quadrats. Es té previst que es pugui fer en el transcurs d’aquest 2020.
El servei d’oftalmologia també ha incrementat la seva activitat i ofereix nous serveis. Des de fa uns mesos a l’Hospital de Mollet es fan operacions de retina. A l’abril de l’any vinent es preveu l’obertura d’una unitat d’oftalmologia en el centre sociosanitari. A més, també es vol obrir una Unitat de Geriatria d’Aguts amb 13 llits. Les atencions que fa l’Hospital de Mollet a persones majors de 80 anys representen un 20 per cent
Un altre dels projectes que es posarà en marxa aquest 2020 serà una aplicació que permetrà als familiars seguir en temps real en quina fase es troba un pacient durant una operació. Durant aquest any s’han fet disset mil intervencions quirúrgiques.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail