L’Hospital de Mollet desenvolupa un programa dirigit a les persones que han tingut seqüeles després de superar la Covid-19

El Javier fa un dels exercicis del pla de rehabilitació que segueix a l’hospital sociosanitari de Mollet un cop superada la malaltia de la covid-19. Aquest montornesenc de 68 anys va ingressar a principis de març a l’hospital de Granollers, arribant a estar intubat a la unitat de cures intensives. Posteriorment va ser traslladat a l’hospital de Mollet per seguir la seva recuperació. Gairebé 2 mesos i mig després, segueix recuperant-se sabent que la vida li ha donat una segona oportunitat.

El Javier fa 3 setmanes que ha iniciat la rehabilitació amb l’objectiu de tornar a agafar autonomia. Ho fa sota l’atenta mirada de la Laura, la seva fisioterapeuta, que l’ajuda a recuperar massa muscular, resistència, força i capacitat respiratòria. Els pacients ingressats per covid-19, però, també poden presentar seqüeles a altres nivells.

Una altra de les seqüeles del Javier a l’haver estat intubat, és la dificultat per recuperar la parla. Aquest projecte sociosanitari també compta amb la tasca d’una logopeda.

Un dels secrets del Javier per estar-se recuperant favorablement recau en la seva força de voluntat. Les seves ganes de viure han derrotat una malaltia que ha fet estralls a la nostra societat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail