L’Hospital de Mollet ingressa a 7 persones amb intoxicació per monòxid de carboni

L’Hospital de Mollet ha atès aquest dissabte 7 persones afectades per una intoxicació lleu de monòxid de carboni en una casa de colònies situada a Fogars de Monbclús, a la falda del Montseny.

Després de passar unes hores en observació se’ls ha donat l’alta. El servei d’emergències de Catalunya va rebre l’avís dissabte a les 12 del migdia. A la casa de colònies s’hi van desplaçar 15 dotacions del SEM, 10 dels Bombers i una dels Mossos d’Esquadra. En total, es van traslladar a diferents centres hospitalaris a 34 menors i 4 monitors. A més dels 7 que va atendre l’Hospital de Mollet, uns altres 7 es van traslladar a l’Hospital de Granollers, 9 al de Sant Celoni i 15 al de Mataró. Tots van ser atesos per una intoxicació lleu i al cap d’unes hores de ser atesos es van donar d’alta.

Els Bombers han investigat l’origen d’aquesta intoxicació i han comprovat tots els valors de lectures dels comptadors que han resultat ser normals i correctes. Segons han explicat en un tuit, no s’ha pogut certificar què ha produït la intoxicació per monòxid de carboni.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail