InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

L’Hospital de Mollet millorarà la ràtio amb la incorporació d’una quinzena d’infermeres i auxiliars

 

La Fundació Sanitària Mollet ha fet balanç del seguiment de les accions 2024-2025.

Aquest setembre entrarà en funcionament el Campus Fundació. Les obres d’aquest edifici contigu a l’Hospital de Mollet van a bon ritme i els cicles formatius previstos en aquest nou equipament s’iniciaran aquí el pròxim curs. També acollirà un nou auditori per més de 300 persones i una biblioteca d’ús comunitari, les aules per als estudis de la Universitat de Barcelona, i espais per a tota la part administrativa i de suport de la Fundació Sanitària Mollet.

Després de les vacances d’estiu, l’Hospital de Mollet també incorporarà més d’una quinzena d’infermeres i auxiliars d’infermeria per millorar les ràtios d’atenció en els espais d’hospitalització. Les unitats passaran de tenir 26 llits a 33 cadascuna amb 3 equips d’infermeria.

Amb els espais que s’alliberaran a l’hospital amb el trasllat al campus fundació, s’iniciarà també abans d’acabar l’any, el projecte Institut Oncohematològic de la Fundació Sanitària. En aquesta nova àrea remodelada de 950 m², i 20 llits, s’atendrà tot el que té a veure amb el pacient oncològic. Des de tractaments o suport psicològic, fins a possibles urgències.