L’Hospital de Mollet registra una defunció per Covid-19 en la darrera setmana, la xifra més baixa des de l’inici de la pandèmia

Avui l’Hospital de Mollet té 39 persones ingressades amb Covid-19. La setmana passada n’eren 51 i, a principis d’abril, eren 170 persones. En aquests darrers dies tampoc ha deixat de créixer el nombre d’altes, actualment prop de 490 persones han superat aquesta malaltia. En la darrera setmana hi ha hagut només una defunció a l’hospital. Es tracta de la dada més baixa des que va començar la pandèmia.

Actualment, només el 25% de l’hospitalització del centre està relacionat amb la Covid-19, cosa que ha permès centralitzar-la en un únic sector de l’hospital. Paral·lelament, l’hospital molletà cada cop atén més consultes externes amb l’horitzó de tornar a l’activitat habitual abans de la crisi sanitària.

Per tal de mantenir aquesta dinàmica tan positiva, l’hospital ha posat en marxa controls d’accés per via telefònica i presencial i tampoc es permet l’accés d’acompanyants a menys que sigui imprescindible.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail