L’Hospital de Mollet té 10 persones ingressades per la Covid-19 que es concentren en una única àrea

A dia d’avui l’Hospital de Mollet només té a 10 persones ingressades per la Covid-19. Aquesta situació permet al centre sanitari incrementar el nombre de consultes externes i de cirurgies. L’equipament sanitari té previst recuperar els parts durant la fase 1.

En aquests moments hi ha 10 malalts per coronavirus ingressats a l’Hospital de Mollet, que es concentren en una sola àrea. Durant la darrera setmana hi ha hagut, al centre sanitari, una única defunció per la Covid-19 mentre que les altes acumulades ja arriben a les 500.
Actualment els professionals del centre que estan aïllats representen menys de l’1 per cent del total i l’ocupació de l’UCI és del 30 per cent. Aquesta situació permet recuperar, de mica en mica, la dinàmica habitual de l’Hospital de Mollet. Ja es fan unes mil consultes externes diàries i 100 cirurgies setmanals. Des del centre, però, són prudents per si hi pogués haver un rebrot.
L’Hospital de Mollet està pendent de recuperar l’àrea d’obstetrícia i concretament l’atenció als parts. En aquest cas es farà efectiu quan el territori entri a la fase 1.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail