L’Hospital de Mollet té 13 persones ingressades per Covid-19 i es reforça per una segona onada de contagis

Després de 6 mesos de lluita contra la Covid-19, l’Hospital de Mollet manté, a dia d’avui, tota l’activitat quirúrgica i de consultes externes programades. Actualment, el centre hospitalari té 13 persones ingressades 3 d’ells en estat crític. I durant la darrera setmana hi ha hagut dues defuncions per coronavirus al centre sanitari.

D’altra banda, el centre ha pres diferents mesures i ha reformat espais de cara a una possible segona onada de contagis. El nivell 1 d’Urgències, on hi havia els antics espais de l’ASSIR, es mantindrà obert per esponjar espais. Les consultes d’oftalmologia i clínica del dolor segueixen al centre sociosanitari. També s’estan ampliant les sales d’espera de la planta menys 1 i, per últim, s’han reubicat les consultes de pediatria. Amb aquestes mesures l’Hospital espera garantir la seguretat de pacients i sanitaris.

A més, en una època on l’accés al centre té certes restriccions, l’hospital ha posat en marxa una aplicació perquè els acompanyants dels pacients puguin fer un millor seguiment del seu estat. Més de 400 persones ja se l’han descarregat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail