L’Hospital de Mollet tindrà un espai integral per a malalts de càncer i un centre de formació universitària

L’Hospital de Mollet invertirà prop de 8 milions d’euros per seguir creixent. D’una banda, el centre edificarà un nou edifici annex a l’actual que servirà de centre de formació i, també, habilitarà un espai únic per atendre els malalts de càncer.

L’Hospital de Mollet tindrà un espai oncohematològic. Estarà ubicat on hi ha actualment l’Hospital de Dia i s’ampliarà amb alguns despatxos, aules i l’auditori. Aquesta zona reunirà tots els serveis relacionats amb el càncer que ofereix l’hospital en un únic espai de 700 metres quadrats. El principal objectiu és que les persones que estiguin en tractament rebin la millor atenció possible. El projecte tindrà un cost d’1.500.000 d’euros i s’espera que estigui operatiu d’aquí 3 anys.

A banda d’aquest projecte, la Fundació Sanitària també preveu la construcció d’un edifici annex a l’hospital. Anirà ubicat a una parcel•la als terrenys on havien d’anar els jutjats i que ara estan sense ús. Aquest edifici tindrà una escola universitària d’infermeria, formacions de pregrau, la zona d’administració i un auditori per a 450 persones. L’objectiu de la fundació és que l’Auditori aculli activitats formatives i culturals.

L’Hospital ja ha adquirit el tros de parcel•la on anirà ubicat aquest equipament per un valor d’1.700.000 euros. La construcció del centre rondarà els 5.000.000 d’euros i podria estar acabada d’aquí 2 anys.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail