L’Hospital de Mollet vol tenir un centre de formació operatiu abans del 2025

La Fundació Sanitària Mollet ha presentat el pla estratègic que marcarà els objectius del patronat per als pròxims 4 anys. D’entre els diferents punts que recull aquest full de ruta, destaca la creació d’un espai docent que estaria operatiu abans de 2025.

Aquests terrenys annexos a l’Hospital de Mollet podrien acollir el nou centre de formació que tindrà la Fundació Sanitària Mollet. L’objectiu del patronat és augmentar l’oferta formativa tant en cursos d’especialitat com en graus i postgraus. Per tal de garantir el funcionament de l’Hospital, la Fundació ha decidit ubicar aquest centre fora de l’equipament.

Per tirar endavant aquest projecte, l’Hospital també espera comptar amb l’ajuda de la Universitat de Barcelona i de l’Hospital Sant Joan de Déu. Dues de les institucions que formen part de la Fundació. L’objectiu és que sigui una realitat abans del 2025.

Una de les docències que acolliria aquest centre seria l’escola d’infermeria. Aquesta formació permetrà donar resposta a les noves necessitats assistencials.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail