L’IES Gallecs de Mollet participa en un projecte pilot de tutories presencials a través de l’IOC


L’Institut Gallecs de Mollet impartirà tutoria presencial a les persones que s’han inscrit en cursos virtuals relacionats amb l’atenció a les persones amb dependència. Aquesta formació es farà a través de l’Institut Obert de Catalunya. Es tracta d’un projecte pilot en el que només hi participen 3 centres de Catalunya. Paral·lelament, l’institut molletà ja fa anys que treballa amb aquests tipus d’ensenyament a través de cicles de grau mitja.

A partir del febrer l’IES Gallecs formarà part del projecte pilot de la Generalitat per impartir sessions tutorials presencials. Es fa a través de l’Institut Obert de Catalunya a les persones inscrites en aquest programa. La formació està dirigida a professionals que treballen en feines relacionades amb els serveis socials que han pogut acreditar la seva experiència però que no tenen la titulació corresponent o bé actualitzada. A més de l’IES Gallecs també hi participen dos centres més de tot Catalunya l’institut Montilivi de Girona i al Salvador Seguí de Barcelona.

L’IES Gallecs ja fa temps que imparteix classes del cicle formatiu de grau mitjà d’Atenció a Persones a la Depedència. Es tracta d’una sortida laboral que cada vegada oferta més llocs de treball, sobretot en el sector privat i concertat. En aquest centre cada any hi ha llista d’espera per accedir-hi.

A partir del mes de juliol es tornarà a obrir un nou període de preinscripció per aquest curs de grau mitjà.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]