L’impacte econòmic del desenvolupament empresarial al Circuit de Catalunya podria arribar als 970 milions d’euros

L’impacte econòmic total del desenvolupament empresarial als polígons del Circuit de Catalunya podria arribar als 970 milions d’euros quan es posi en marxa el projecte elaborat pel Gabinet d’Estudis de la Cambra de Barcelona.

El traçat preveu 4 sectors al voltant del Circuit per crear més activitat industrial, comercial, tecnològica i també activitats esportives. En total s’hi podrien ubicar 144 empreses, que oferirien 2.600 llocs de treball i generarien més de 500 milions d’euros.

Un impacte que recauria principalment als municipis del voltant, com és el cas de Montmeló i a la resta d’àrea metropolitana. Un dels punts que s’ha remarcat ha estat l’anomenada agenda verda com a eix central d’aquest projecte.

Es vol convertir Catalunya en un referent de la mobilitat a través de la sostenibilitat, coneixement i innovació. Està previst que aquest projecte comenci a funcionar d’aquí a 2 o 3 anys, després de la crisi de la Covid-19. Tot i això, aquelles empreses que estan interessades a formar-hi part, ja poden començar a treballar per iniciar els tràmits.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail