L’IMSD de Mollet ret homenatge a Montserrat Tarrés

L’ajuntament de Mollet ha commemorat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que se celebra cada 3 de desembre amb un emotiu acte de record a Montserrat Tarrés, la fins ara, directora del l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats (IMSD).

Tots els usuaris dels diferents centres que engloba l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats han volgut retre homenatge a Montserrat Tarrès. Ella ha estat l’ànima i la directora d’aquest institut durant dècades, fins el passat mes d’octubre.
Durant l’acte, s’ha plantat un arbre en record seu i s’ha descobert una gran Dona d’Aigua que representa la figura de l’exdirectora. La Dona d’Aigua, símbol d’aquest centre, s’acabarà de decorar amb l’empremta de tots els usuaris i professionals de l’Institut.

L’excompany i artista, Genís Aymerich, també ha volgut retre homenatge a Tarrés amb la creació d’aquesta escultura que lluirà al pati del Centre Especial de Treball Albororada.

L’acte d’homenatge ha coincidit amb la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que té lloc cada 3 de desembre

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail