L’INS Aiguaviva celebra la seva primera dècada de vida

L’escola Aiguaviva de Mollet està de celebració. L’equipament ha fet 10 anys i tota la comunitat educativa s’ha sumat a una celebració conjunta.  Aquest curs l’Institut Aiguaviva ha comptat amb 470 alumnes i una plantilla de 50 professors.

El patí del carrer calderó de l’Institut Aiguaviva de Mollet ha reunit alumnes, professors, famílies i exalumnes per celebrar el desè aniversari del centre. Durant tot el curs han fet activitats per commemorar aquests 10 anys, i aquesta trobada oberta al pati ha estat la festa final. Una festa que ha comptat amb actuacions musicals de professors i alumnes, un sopar popular i un karaoke.

Aquesta festa ha reunit a tota la comunitat educativa, tant a la que encara està al centre, com a la que ja ha marxat. L’ambient familiar i el companyerisme s’ha fet notar.

Aquest curs l’Institut Aiguaviva ha comptat amb 470 alumnes i una plantilla de 50 professors. Fa deu anys, quan van néixer, van començar només amb tres línies d’ESO. A dia d’avui, tenen classes des de primer d’ESO a 2n de batxillerat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail