L’INS Aiguaviva i La Tramolla s’uneixen en la representació del musical ‘Newsies’

L’Institut Aiguaviva de Mollet, a través de l’Associació de Famílies, l’AFA, ha posat en marxa un projecte educatiu extraescolar, juntament amb la Tramolla. Es tracta de la representació del musical ‘Newsies’ que ha estat tot un èxit per la seva interpretació. Per molts dels actors i actrius, tant els alumnes com les famílies, aquesta ha estat la seva primera experiència dalt d’un escenari fent un musical.

Minuts abans de començar l’obra, i entre bambolines, els actors i actrius mostraven la seva il·lusió i nervis per estrena de ‘Newsies El Musical’. Aquesta representació forma part del projecte educatiu extraescolar que l’Associació de Famílies, l’AFA de l’Institut Aiguaviva de Mollet ha iniciat aquest curs. L’objectiu és fer un projecte transversal obert a tota la comunitat educativa del centre.

Una trentena de persones, entre alumnes i membres de l’AFA han participat en la preparació d’aquest musical basat en la pel·lícula ‘Newsies’ de l’any 1992, que es va inspirar en la vaga real de Newboys que es va fer el 1899 a Nova York. 

L’obra es va començar a preparar el novembre i durant aquests mesos s’han treballat les diferents disciplines que formen part d’aquest musical, com la veu, la interpretació o la coreografia. Després de la bona acollida entre el públic d’aquest primer musical ja s’està treballant perquè de cara al curs vinent es pugui tornar a repetir l’experiència amb un nou muntatge. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail