L’Oficina de Treball de Mollet inicia el trasllat a la Farinera

Finalment l’Oficina de Treball a Mollet es trasllada a unes noves dependències. El motiu: oferir un millor servei a la ciutadania i a les empreses i, sobretot, als treballadors. De fet, aquesta ha estat una de les demandes històriques tant de l’Ajuntament molletà com d’algunes entitats perquè el servei presentava saturació en alguns moments. El nou espai es troba ubicat a la zona de la Farinera i ja han començat el procés del trasllat.

Aquest és el moment en què s’ha baixat la persiana de l’Oficina de Treball que la Generalitat té Mollet, a l’Avinguda Burgos. Ara l’espai ha deixat d’acollir aquest servei perquè canvia a unes noves dependències, a la zona de la Farinera de Mollet. El trasllat del material, mobiliari i documentació s’ha fet durant aquests dies. La nova seu, ubicada en el primer pis, del carrer Vinyes Altes, just al costat del supermercat, forma part de la reestructuració que fa el Departament de Treball de la Generalitat per millorar el servei a la ciutadania i a les empreses.

Aquest nou emplaçament té una superfície de més de 1.200 metres quadrats. De fet, fa tres anys es va anunciar el projecte del canvi d’espai. Aquest trasllat ha estat una de les antigues reivindicacions tant de l’Ajuntament com de les entitats veïnals. Precisament l’any 2009 la Federació d’Associacions de Veïns de la ciutat posaven de manifest les condicions de saturació i manca d’espai de l’equipament tant pels treballadors com pels usuaris del servei.

Les noves dependències de l’Oficina de Treball de Mollet es preveu posar en marxa a partir de dilluns de la setmana que ve. El servei també atén a persones procedernts d’altres municipis del territori com Martorelles,Sant Fost o La Llagosta.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail