CRAWLLInformatiuMollet del VallèsMunicipis

Manel Fuentes dona el tret de sortida oficial de la Festa Major de Mollet

Les figures més emblemàtiques de la cultura molletana han estat les encarregades d’escalfar l’ambient durant la prèvia del pregó de la Festa Major de Mollet. Morats, Torrats, Castellers, Gegants i la Cuca Molla han acompanyat el pregoner amb una cercavila fins a la Plaça Prat de la Riba, la qual s’ha omplert de gom a gom per a l’ocasió.

Amb la plaça plena, ha començat la cerimònia del toc d’inici oficial de la Festa Major de la ciutat. El gran protagonista de la tarda ha estat el periodista i humorista Manel Fuentes, que en aquesta ocasió s’ha encarregat de fer el pregó. En el seu discurs, ha engrescat a tothom amb referències a la seva feina i a la ciutat de Mollet. Això sí, sempre amb un toc d’humor.

Una vegada finalitzat el pregó, la Plaça Prat de la Riba s’ha omplert de confeti. Alhora, a l’interior de l’antic Ajuntament el pregoner ha signat el llibre d’honor de la ciutat i ha rebut la miniatura de la font modernista, passant d’aquesta manera a la història de Mollet. El punt final de l’estrena oficial de la Festa Major d’enguany l’ha posat la Barrilada de la Colla dels Torrats.