InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Mango fa un procés de selecció de 200 treballadors a Mollet

 

Aquest dijous, Mango ha organitzat una Jornada de selecció a Mollet. La companyia ofereix prop de 200 llocs de feina per treballar al seu centre logístic de Lliçà d’Amunt.

Durant la primera hora del procés de selecció, ja havien passat per l‘Hotel HC de Mollet un centenar de persones a la recerca de feina. Tot i que la jornada de selecció per treballar al magatzem del centre logístic de Mango a Lliçà d’Amunt s’ha allargat fins a les 18h. Un cop a dins de l’hotel, personal de la companyia entrevistava un per un a tots els candidats. Els seleccionats s’incorporaran a la planta vallesana durant aquest mes de juny i el contracte està previst que s’allargui fins al novembre.

Tot i que hi ha hagut candidats de diferents perfils, molts dels que avui s’han presentat a aquest procés de selecció són joves que han finalitzat ara els estudis i volen aprofitar el període estiuenc per treballar.

Les dues-centes persones seleccionades faran principalment tasques de mosso de magatzem. Després de la darrera ampliació, la superfície de la planta logística de Mango a Can Montcau és de 280.000 m². Actualment, Mango està en més de 115 països i la seva presència en línia s’estén a més de 110 països.