CRAWLLInformatiuMartorellesMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

Marc Candela, alcalde de Martorelles després de l’acord de govern entre ERC i Martorelles en Comú

 

Un cop la sessió oberta i el celler ple, Mònica Utrilla de Martorelles en Comú i Andreu Monzó de Junts per Martorelles, han constituït la mesa d’edat la qual s’ha encarregat de presidir ple. Entre el públic també s’han pogut veure cares conegudes de regidors que abandonen el consistori martorellenc de cara el pròxim mandat.

Finalitzat el jurament del càrrec dels regidors electes, s’ha procedit a la votació del proper alcalde. Marc Candela, obtenint 7 vots dels 11 possibles, ha estat nomenat alcalde per aquest mandat entrant. Els membres del Consell d’Infants i de la Gent Gran han estat els encarregats d’entregar la vara.

El nou govern de Martorelles serà en coalició entre Esquerra Republicana i Martorelles en Comú, per tant, Mònica Utrilla pren el càrrec de tinent d’alcaldessa, la qual ha volgut deixar clar les accions necessàries a fer en aquests pròxims 4 anys.

El nou govern de Martorelles queda format per 5 regidors d’ERC i 2 de Martorelles en Comú. Un cop finalitzat el ple, el pati del Celler de Carrencà s’ha convertit en l’escenari d’una sessió de fotos de totes les combinacions possibles dins el Consistori de Martorelles.