MartorellesMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

Marc Candela es presenta a la reelecció a l’alcaldia de Martorelles

Marc Candela repetirà com a cap de llista per Esquerra Republicana de Catalunya a Martorelles per a les municipals de l’any vinent. El seu objectiu és revalidar la majoria absoluta que té en aquest mandat

Esquerra Republicana a Martorelles ha celebrat la Festa de la República. Un acte que repeteixen anualment, però que enguany tenia una particularitat especial: presentar al candidat a les futures eleccions municipals. Marc candela encapçalarà la llista d’Esquerra per quart cop consecutiu i espera revalidar l’alcaldia amb majoria com en els passats comicis.

Durant l’acte Candela també ha fet balanç d’aquest mandat. L’alcalde de Martorelles ha reconegut que ha estat complicat perquè la pandèmia ha impactat directament en molts dels projectes que volien tirar endavant. Tot i això, esperen poder acabar, en l’any que resta, algunes d’aquestes accions pendents per assolir el 80% del pla d’actuació de mandat i confeccionar nous projectes de futur com pot ser tirar endavant el nou pavelló i redefinir tota la zona esportiva. El martorellenc ha estat acompanyat en la seva presentació de la vicepresidenta del Parlament Alba Vergés.

L’equip d’esquerra republicana que es presentarà a les eleccions municipals de 2023 a Martorelles encara s’està conformant. El que és segur és que l’actual regidor d’Economia, Joan Marc Flores deixa la primera línia política i el seu lloc a la llista, la tercera posició, l’ocuparà Gerard del Caño, actual regidor d’Esports. La número dos de la llista serà l’Anna Nogueres.