Maria López acaba l’any com a ‘Gran Winner’


Maria López s’ha fet amb l’or a la fase final de la Lliga Nacional de karate. El seu títol ha permès que acabi l’any amb les millors sensacions. I més quan ha rebut la notícia que tant ella com Aitor Pérez estan convocats per anar amb la selecció catalana al Campionat d’Espanya que es farà a Leganés de l’11 al 13 de gener.

Maria López no podia tancar el 2018 de millor manera. Després de tornar de la lesió que la va tenir apartada dels tatamis fins a l’estiu, en només mig any s’ha fet amb tres ors i un bronze. I a aquest palmarès cal afegir un or més, el que ha aconseguit a la fase final de la lliga nacional en Kata Sènior, convertint-se així en la Gran Winner de la Lliga Nacional.

Aquesta no ha estat la única medalla que el club montornesenc ha assolit a la fase final de la Lliga Nacional. En la modalitat de kata també ha pujat a podi Teresa López, que s’ha fet amb el bronze. I en la modalitat de combat, el club ha sumat 4 bronzes més amb Marta Borrego, Leire Martínez, Mara Hernández i Sergio Hernández.

Una fase final de la lliga nacional on només podien participar els 8 millors karatekes d’Espanya, i el club montornesenc ha tingut representació amb 17 karatekes a les diferents categories de kata i kumite.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]