Martorelles acull 6 famílies ucraïneses i habilita El Safareig com el seu punt de trobada

Ella és la Olena. És Ucraïnesa, té 53 anys i va arribar dimarts a la nit a Martorelles fugint de l’atac de Rússia. Encara està posant-se al dia al municipi però una de les seves inquietuds és trobar feina per poder ajudar a la casa que l’ha acollit. Al seu país ella era professora de Zumba i creu que podria fer aquest tipus d’activitat a Martorelles. També seria una manera de tornar als veïns del poble tot el suport que li estan donant aquests dies.

La Katerina està en la mateixa situació. Ella ha arribat amb la seva filla de 7 anys. Totes dues viuen amb la mateixa família de Martorelles. Es troben en una situació difícil però gràcies al suport que s’estan donant entre totes i amb l’ajuda de tot el poble espera poder refer la seva situació fins que el conflicte acabi.

La Katerina i la seva filla viuen a casa de la Jéssica, amb el seu marit i el seu fill de 10 anys. Des del principi del conflicte, tota la família es va interessar per acollir refugiats. En un principi havien pensat en un infant però les circumstàncies, finalment, han determinat l’acollida

Les 6 famílies ucraïneses de Martorelles es troben cada dia a un espai que ha habilitat l’Ajuntament al Centre Cívic El Safareig.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail